Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Thorbjørn Hævdholm

THORBJØRN HÆVDHOLM

Thorbjørn Hævdholm beskæftiger sig med generel erhvervsret, ofte med et finansieringsretligt udgangspunkt.

Således rådgiver Thorbjørn ofte om finansiering af et bredt udsnit af såvel aktivtyper som drift af virksomheder, hvor rådgivningen strækker sig fra at identificere de elementer der er egnede til at udgøre sikkerhed for den påtænkte finansiering til at bringe disse sikkerheder på plads samt koordinere processen mellem at finansieringen stilles til rådighed og at få sikkerhederne på plads.

Herudover rådgiver Thorbjørn om insolvensret og fungerer som kurator i en række konkursboer.

Thorbjørn har desuden gennem en årrække arbejdet med kommanditselskaber i flere forskellige funktioner og har en stor teoretisk og praktisk viden om denne selskabsform. Denne kompetence i kombination med den finansieringsretlige, anvendes til at rådgive såvel långivere til kommanditselskaber, kommanditselskaber samt kommanditister i forbindelse med alle forhold omhandlende kommanditselskaber, men for øjeblikket særligt med relation til finansiering og inkasso.

Thorbjørn har fokus på at der er en god kommunikation mellem alle parter i en sag og arbejder efter at tilvejebringe løsninger der er holdbare på lang sigt og som også tilgodeser parternes aktuelle behov og ønsker.

PERSONDATA
Thorbjørn Hævdholm
Advokat, Partner

T:   (+45) 3220 6090
M:   (+45) 2674 7813
E:  tch@haevdstaus.dk

UDDANNELSE
Advokat, 2009
Advokatfuldmægtig, 2006
Cand.jur. Københavns Universitet, 2001
Certificeret insolvensadvokat, 2013-2016

SPROG
Skandinavisk
Engelsk

MEDLEMSSKABER
Danske Advokater
Danske Insolvensadvokater
Danske Ejendomsadvokater