Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Konkurs og rekonstruktion

KONKURS OG REKONSTRUKTION

Hævdholm & Stausholm rådgiver dig indenfor rekonstruktion af nødlidende selskaber og personer, gældssanering, konkurs og konkursbehandling. Vi rådgiver både kreditorer og selskaber eller personer, der overvejer konkurs.

Konkurs

Indgivelse af konkurs er sædvanligvis det sidste skridt i en inddrivelsesproces. Der er tale om et indgribende retsskridt, som skal være velovervejet. Vi yder rådgivning om konsekvenserne af indgivelse af konkursbegæring og hvilke krav, der skal være opfyldt i forbindelse med begæringen. Desuden rådgiver vi dig om det udbytte der kan forventes af en konkursbehandling. Vi behandler som kuratorer konkursboerne så hurtigt og effektivt som muligt for på den måde at søge så stor dækning til kreditorerne som muligt.

Rekonstruktion

Hvis din virksomhed er i økonomiske vanskeligheder, kan vi bistå dig i forbindelse med en rekonstruktion – enten efter konkurslovens regler om rekonstruktion eller som en mere uformel aftaleindgåelse med dine kreditorer. Det er en stor udfordring både at skulle håndtere det mentale pres som økonomiske vanskeligheder lægger på ledelsen og ejerne af en virksomhed og samtidigt skulle indgå i en dialog med sine kreditorer. Vi kan hjælpe dig til at få klarlagt omfanget af dine økonomiske problemer, overtage dialogen med kreditorerne og bistå med at lave aftaler med kreditorerne.


Kontakt os i dag for en uforpligtende og gratis samtale om dine problemstillinger i relation til Konkurs & rekonstruktion.

Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K