Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Kommanditselskaber

Kommanditselskaber

Hævdholm & Stausholm yder juridisk rådgivning vedrørende kommanditselskaber. Mange kommanditselskaber har problemer med finansiering eller konkurser hos lejer og/eller administrationsselskab. Det er alvorlige problemstillinger for såvel långiver, som K/S deltager.

Lån til kommanditselskaber

Som långiver til et kommanditselskab er der en række forhold, du skal være opmærksom på. Thorbjørn Hævdholm har indgående erfaring med at repræsentere långivere til K/S’er og kan derfor yde dig kompetent rådgivning angående kommanditselskaber.

Er dit kommanditselskab i problemer kan vi rådgive dig om, hvordan kommanditselskabet bedst præsenterer sin sag, hvis selskabet eksempelvis ikke er i stand til at betale på sit lån. Det er helt afgørende at bevare troværdigheden og demonstrere en målrettet og struktureret indsats for at løse udfordringerne.

Juridisk rådgivning vedrørende kommanditselskaber

Thorbjørn Hævdholm har i en årrække beskæftiget sig med kommanditselskaber i mange forskellige sammenhænge og har stor erfaring med denne lidt specielle selskabsform – både rent juridisk, men også med hvordan et K/S fungerer i praksis.

 

Kontakt Thorbjørn Hævdholm i dag for en uforpligtende og gratis drøftelse vedrørende Kommanditselskaber.

Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K