Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Inkasso

Inkasso

Inkasso betaler sig ofte, når du har et tilgodehavende. Der er forskellige løsningsmuligheder afhængig af beløbets størrelse og din fornemmelse af om skyldneren har værdier. Ofte er det en god ide at rådføre sig med en advokat i forbindelse med inkasso for at få klarlagt dine muligheder og omkostninger ved inddrivelse.

Rådgivning indenfor inkasso

Hævdholm & Stausholm tilbyder en række forskellige ydelser indenfor inkasso. Vi kan udarbejde din virksomheds inkassostrategi, således at I er klar, når uheldet er ude. Vi udarbejder de arbejdsgange din virksomhed selv kan implementere, så I kan behandle inkassosager effektivt og korrekt. Endelig udarbejder vi gerne skabeloner til inkassoskrivelser, der kan anvendes direkte i din virksomhed.

Inddrivelse

I forlængelse af vores rådgivning til långivere har vi også bred erfaring med inddrivelse af udeståender. På såvel det strategiske, som det praktiske niveau. Såvel Thorbjørn Hævdholm, som Morten Stausholm yder rådgivning indenfor både panteret og inkasso med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.


Kontakt os i dag for en uforpligtende og gratis samtale om dine problemstillinger i relation til Inkasso.

Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K