Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Finansiering

FINANSIERING

Hævdholm & Stausholm yder juridisk rådgivning til långivere, låntagere og i forbindelse med inddrivelse af gæld. Vi har mange års erfaring med finansiering og kan derfor tilbyde dig og din virksomhed kompetent sparring.

Rådgivning vedrørende långivning

En beslutning om at yde lån bør altid træffes på baggrund af en grundig vurdering af risiko og indtjening. Vi yder juridisk bistand i forbindelse med at afdække risikoen ved et påtænkt udlån. Vi rådgiver ligeledes omkring sikring af udlånet, i form af eksempelvis pant. Herved kan vi give dig et bedre og mere nuanceret beslutningsgrundlag i forbindelse med långivningen, samt sikre at det grundlag beslutningen er truffet på også realiseres.

Rådgivning til låntagere

Ønsker du at låne penge, er det afgørende at give potentielle långivere et klart og troværdigt indblik i virksomheden samt at beskrive, hvad det er du ønsker at finansiere samt hvorledes lånet skaber værdi i virksomheden. Lånets værdiskabelse i virksomheden sikrer tilbagebetalingen for långiver. Vi rådgiver om denne proces, således at du som låntager kan øge dine muligheder for at få det lån du har brug for.


Kontakt os i dag for en uforpligtende og gratis samtale om dine problemstillinger i relation til Finansiering.

Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K