Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Fast ejendom og byggeri

FAST EJENDOM OG BYGGERI

Hævdholm & Stausholm yder rådgivning indenfor køb og salg af fast ejendom, lejeret, erhvervslejeret, miljøret, entrepriseret, ingeniør- og arkitekt-ansvarssager, ejerforeninger, grundejerforeningers og haveforeningers retsforhold.

Køb, salg og investering i fast ejendom

Morten Stausholm sørger for, at klienten er i sikre hænder igennem hele processen fra overvejelserne til afslutningen af selve købet af fast ejendom.

Køb af fast ejendom i investeringsøjemed involverer ofte betydelige værdier. Det er derfor helt afgørende, at inddrage pålidelig juridisk rådgivning for at sikre investeringen både med henblik på optimal udnyttelse og størst muligt afkast af investeringen.  Vores rådgivning sikrer et solidt fundament for investeringer i Fast ejendom & byggeri.

Entrepriseret- og byggeret

Bygge- og anlægsarbejder er præget af høj grad af kompleksitet uagtet om det omhandler private eller professionelle aktører. Ofte er der betydelig usikkerhed om fordeling af ydelse, risiko og ansvar, som kan svække økonomistyringen i byggeriet og øge antallet af konflikter mellem parterne. Morten Stausholm rådgiver såvel bygherrer som entreprenører og rådgivere om entrepriseretlige forhold.


Kontakt os i dag for en uforpligtende og gratis samtale om dine problemstillinger i relation til Fast ejendom & byggeri

Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K