Vi registrerer cookies. Ved at besøge vores hjemmeside accepterer du vores registrering af cookies. Okay!

Etablering og selskabsret

Etablering og selskabsret

Hævdholm & Stausholm rådgiver dig i alle selskabsretlige spørgsmål. Uanset om din selskabsform er personlig virksomhed, interessentskab, kommanditselskab, anpartsselskab eller aktieselskab. Vi leverer skræddersyede løsninger baseret på behovene i din virksomhed.

Sparring vedrørende selskabsret

I mange tilfælde virker de selskabsretlige forhold ved første øjekast forholdsvis enkle. Men vores anbefaling er, at det altid er en god idé at sparre med en professionel og ikke mindst at få en løsning, der er skræddersyet til dig og din virksomhed. Vi kan rådgive dig om mange aspekter blandt andet: etablering af ny virksomhed, valg af selskabsform, løbende drift, køb af virksomhed, salg af virksomhed, omstrukturering af virksomheder, ophør med virksomhed, lukning af virksomhed og meget andet.

Kommanditselskaber

Thorbjørn Hævdholm har mange års erfaring indenfor selskabsret – i særdeleshed vedrørende kommanditselskaber. K/S’er kan byde på særlige problemstillinger, som vi kan hjælpe dig med. Vi yder altid faglig kompetent rådgivning med fokus på god kommunikation i opgaveløsningen.


Kontakt os i dag for en uforpligtende og gratis samtale om dine problemstillinger i relation til Etablering & selskabsret.


Kontakt os i dag

Hævdholm & Stausholm

Advokatanpartsselskab

T: (+45) 3220 6090

F: (+45) 3221 6090

Østergade 24B, 2.tv

1100 København K